Obvestilo obiskovalcem, 3.7.2020

Preprečevanje širjenja okužb za zmanjševanje tveganj za naše uporabnike in zaposlene

 

Družba Elektro Maribor je že ob izbruhu koronavirusa sprejela številne ukrepe. Tudi v aktualnih razmerah je zelo pomembno upoštevanje vseh potrebnih  preventivnih ukrepov za zmanjševanje tveganj za naše uporabnike in za naše zaposlene, ob hkratnem zagotavljanju neprekinjenosti poslovanja, upoštevaje naše poslanstvo, distribucijo električne energije za prebivalstvo in gospodarstvo.

  • Naše uporabnike vljudno prosimo, da uporabljajo številne razpoložljive komunikacijske kanale (telefon, e-pošta, navadna pošta).

  • V poslovnih prostorih se do nadaljnjega sprejemajo samo nujni, predhodno napovedani obiski uporabnikov. Uporabnik obisk predhodno po telefonu ali elektronski pošti napove in pojasni, kaj želi urejati. V primeru, da zaposleni oceni, da zadeva ni urgentna ali je rešljiva na drug način, bo uporabnik napoten k ustreznemu ravnanju.

  • Elektronski način komuniciranja z družbo Elektro Maribor, ki je v veliki meri že stalna praksa, v sedanjih razmerah postaja še bolj zaželen. Uporabnike naših storitev prosimo, da ga uporabljajo v čim večji meri. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete na telefonsko številko 080 21 01 ali nam pišete na info@elektro-maribor.si.

  • Naše uporabnike vabimo, da se naročijo na brezplačno obveščanje o načrtovanih in nenačrtovanih prekinitvah distribucije električne energije preko spletne oz. mobilne aplikacije eStoritve (https://em-eracun.informatika.si).

 Predstavljamo vam tudi brezplačni portal in mobilno aplikacijo Moj Elektro. Moj Elektro (https://mojelektro.si) vam omogoča dostop do vaših merilnih podatkov ne  glede na elektrodistribucijsko območje ali dobavitelja.

Obe mobilni aplikaciji (eStoritve in Moj Elektro) sta dostopni preko Google Play in App store.

Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za razumevanje.